Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Isobau Rom Grup
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri termoizolante
125
Brand
Panouri acoperis
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panourile sandwich pentru acoperis Isobau reprezinta elemente structurale prefabricate usoare care combina o serie de avantaje tehnice si economice, destinate construirii de acoperisuri izolate termic, robuste, etanse, durabile in timp si rezistente la sarcina.

Descriere: Panourile termoizolante pentru acoperis ISOBAU de tip TRS constau din doua table de otel galvanizat si vopsit (cu vopsea poliester) invelesc un miez din spuma poliuretanica cu proprietati ecologice si autostingere.

Panourile pentru acoperis ISODECK constau la exterior dintr-o tabla de otel galvanizat si vopsit si la interior dintr-o folie de aluminiu intarit cu fibre(laminate), care invelesc un miez din spuma poliuretanica rigida cu proprietati ecologice si de autostingere.

Folia din otel exterioara a panoului prezinta in profil cinci caneluri trapezoidale cu o inaltime de 40 mm si usoare nervure intermediare, iar folia interioara corespunzatoare este cvasi plana cu usoare nervure simetrice pe suprafata. Dimensiuni: Latimea utila este de 1000 mm. Lungimea lor este limitata numai de capacitatile de transport si amplasare (13.6) Grosimea nominala este de 30, 40, 50, 60, 80, 100 mm

Tipuri de panouri Isobau pentru acoperis:
-TRS
-ISODECK
Din Gura in Gura